Sådan ripper du en Blu-ray/DVD

Dansk guide til vores Blu-ray ripper

For at komme igang bedes du venligst starte med at downloade og installere selve Blu-ray Ripper programmet. Du kan downloade det gratis til Windows her eller til Mac OS her.

Download færdig
Når du har downloaded færdigt, så skal du vælge at køre programmet/run og så ser du følgende skærmbillede:

Installationen af Blu-ray ripperen skal til at starte

Installationen
Under installationen skal du blot følge instruktionerne. Start med at klikke næste. Når du er færdig, så kan du vælge at starte Blu-ray ripperen med det samme. Når du starter programmet ser det således ud:

Blu-ray ripperens startbillede

Gratis Blu-ray/DVD ripper
Her vælger du "Order later" for at bruge den gratis version. Du kan også vælge "Purchase". Hvis du gør det, så kan du købe den fulde version af programmet og få glæde af alle fordelene.

Vælg et drev

Indsæt Blu-ray/DVD
Nu skal du sætte den Blu-ray eller DVD skive, som du ønsker at rippe, i dit drev. Herefter vælger du om der er tale om en Blu-ray eller DVD og vælger det rette drev, såfremt du har flere. Læg også mærke til, at vi har valgt E:/Film som destination. Det betyder at de rippede Blu-ray/DVD'er gemmes her. Nu kommer følgende popup:

Blu-ray / DVD load mode

Klik OK
Hvis det ikke siger dig noget, så skal du blot klikke på "OK"

Loader Blu-ray / DVD...

Indlæsning af Blu-ray/DVD
Nu indlæses den valgte Blu-ray eller DVD og du skal blot vente indtil dette billede kommer frem:

Vælg hvad du ønsker. F.eks. lav Blu-ray/DVD om til iPad formatet

Valg af output
Her skal du vælge, hvad du ønsker at bruge den rippede kopi af Blu-ray/DVD'en til. Her vælger vi, at det skal bruges på en iPad

Konvertering af Blu-ray/DVD er igang...

Ripning af Blu-ray/DVD igang
Programmet ripper og konverterer nu din Blu-ray/DVD video - i dette tilfælde til MP4, til brug på iPad, iPhones og iPods.

Konvertering af Blu-ray/DVD er nu færdig!

Færdig
Nu er programmet færdig med at konvertere og den gemte video kan nu overføres til f.eks. din iPad, brændes på en Blu-ray disk, eller noget helt andet. God fornøjelse!